Home » Borculo » Nachtelijke stroomstoring na 3,5 uur opgelost
Algemeen
Borculo

27 september 2021

Nachtelijke stroomstoring na 3,5 uur opgelost

Nachtelijke stroomstoring na 3,5 uur opgelost

BORCULO – Woon je in de Koppel, dan is de kans groot dat de tijd op wekkerradio’s en andere apparaten niet meer goed staat. De oorzaak is een nachtelijke stroomstoring die rond 03.45 uur ontstond. Netbeheerder Liander meldt dat de storing vanzelf is ontstaan in een elektriciteithuisje.

Alleen straten in de Koppel hadden last van de storing. Het gaat om onder andere de Prinses Irenestraat, de Koningin Julianastraat en de Slingestraat. De stroomstoring duurde al met al zo’n 3,5 uur. In eerste instantie werd gemeld dat de storing voor 6 uur was opgelost, maar de tijd werd telkens verschoven. Iets voor half 8 vanochtend was de stroom weer terug.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com