Home » Borculo » Gezellige voetbalmiddag op sportpark Dijkhoek ondanks nederlaag DEO
Algemeen
Borculo

29 september 2021

Gezellige voetbalmiddag op sportpark Dijkhoek ondanks nederlaag DEO

Gezellige voetbalmiddag op sportpark Dijkhoek ondanks nederlaag DEO

BORCULO – Waar de de opening van het nieuwe seizoen met de derby DEO-GSV’63, afgelopen zondag, nog zeer spectaculair begon, overheerste er om kwart voor vier heel even de teleurstelling op sportpark Dijkhoek. Een 0-3 nederlaag tegen de buren uit Geesteren was namelijk een feit. Voor aanvang van de wedstrijd presenteerden de DEO jeugdleden zich aan het publiek door een fraaie erehaag te vormen, tijdens de opkomst van beide teams. Er was een stormbaan voor de jeugd en een geslaagde verloting in de rust met wel 50 prijzen beschikbaar gesteld door sponsoren van de vereniging.

Het mooie weer en het goede gevoel van iedereen weer bij elkaar na anderhalf jaar “corona-tijd” deed de meeste Dijkhoekse aanwezigen de nederlaag snel vergeten. Het bleef na afloop nog lang druk en ouderwets gezellig in Dijkhoek.

(foto’s Jaime Lebbink; meer op de DEO site/Facebook pagina)

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com