Algemeen
Borculo
Featured

29 september 2021

Opening Bosch Atelier in ’t Spuythuys

Opening Bosch Atelier in ’t Spuythuys

BORCULO – Zaterdag 25 september was de feestelijke opening van ’t Spuythuys in Borculo door Bosch Atelier. Genodigden werden voor het Spuythuys ontvangen door Karin Bosch van Bosch Atelier. Haar vader Henk en vrijwilliger John mochten vervolgens bij wijze van openingsceremonie het oude hangslot van’ t Spuythuys doorknippen.

De grote houten deuren werden geopend, waarna de bezoekers naar binnen konden. Er was een theebar en koffie met diverse door familie en vrienden zelf gemaakte taarten, waarna het later nog lang gezellig bleef met drankjes en hapjes.

De expositie van Paul van der Steen werd vol bewondering aanschouwd. De tekenaar zelf was ook aanwezig om zijn werk toe te lichten. De expositie is nog tot en met december te bezichtigen. Zie www.boschatelier.nl voor meer info.

Voor de kinderen was er een letter speurtocht uitgezet. Er waren foto’s van de verbouwing te zien en een diaserie van de reeds gegeven workshops in ’t Spuythuys en op lokatie. Het was een geslaagde en gezellige opening waar gedurende de dag ruim 60 bezoekers op af kwamen. Check vooral de agenda om te zien wat er de komende maanden in’ t Spuythuys te doen is.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook