Algemeen
Berkelland

3 oktober 2021

Berkelland haalt bijna € 24.000 op voor KWF Kankerbestrijding

Berkelland haalt bijna € 24.000 op voor KWF Kankerbestrijding

BORCULO – Tijdens de KWF-collecteweek in Berkelland is door vrijwilligers maar liefst bijna € 24.000 euro opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF niet alleen levensreddend onderzoek financieren, maar zich ook inzetten voor een beter leven voor iedereen die leeft met kanker. Naast contante donaties in de collectebus werd er dit jaar ook veel contactloos gegeven.

Gemotiveerde vrijwilligers

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. “Dat motiveert onze vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan, en we zijn iedereen in Berkelland heel dankbaar voor hun gift”’   

Collectant gemist?

Wilt u volgend jaar mee collecteren voor KWF? Dan kunt u zich aanmelden via kwf.nl/collecte. Heeft u de collectant gemist en wilt u alsnog een bijdrage leveren? Dat kan door online te doneren via kwf.nl/collecte.

Over KWF Kankerbestrijding

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die miljoenen levens maken wij al ruim 71 jaar het verschil. We bestrijden niet alleen de ziekte maar zetten ons ook in voor een beter leven met kanker. Door levensreddend onderzoek of het snel bereikbaar maken van dure geneesmiddelen. Maar net zo goed met initiatieven als inloophuizen en de community kanker.nl om iedereen die leeft met kanker te ondersteunen. En we mobiliseren heel Nederland voor onze gezamenlijke missie. Minder mensen die kanker krijgen, meer mensen die genezen en meer mensen die beter leven met en na kanker. Omdat er zoveel is om voor te leven. KWF. Tegen kanker. Voor het leven.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook