Home » Borculo » Willie Elschot neemt na meer dan 30 jaar afscheid van stichting
Algemeen
Borculo

3 oktober 2021

Willie Elschot neemt na meer dan 30 jaar afscheid van stichting

Willie Elschot neemt na meer dan 30 jaar afscheid van stichting

BORCULO – Na meer dan 30 jaar actief te zijn geweest bij stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen stopt Willie Elschot als bestuurslid. Afgelopen dinsdag heeft Willie Elschot de overige bestuursleden laten weten per direct zijn functie op te zeggen en te stoppen als bestuurslid, waarmee hij in 2002 begon. Daarvoor was hij al vanaf 1989 actief als vrijwilliger tijdens Koninginnedag, later Koningsdag, 4 en 5 mei en het Septemberfeest.

De stichting bedankt Elschot voor zijn inzet: “Via deze weg willen we Willie nogmaals bedanken voor zijn jarenlange enthousiaste inzet voor Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo. Zijn persoonlijke bijdragen aan 4 & 5 mei, Koningsdag én bovenal zijn aanwezigheid bij het organiseren en vieren van het Septemberfeest waren uniek.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com