Home » Algemeen » Testen voor toegang nu ook mogelijk in Borculo
Algemeen
Berkelland
Borculo
Featured

11 oktober 2021

Testen voor toegang nu ook mogelijk in Borculo

Testen voor toegang nu ook mogelijk in Borculo

BORCULO – Het testen voor toegang is nu ook in Borculo mogelijk. Voor een avondje uiteten, het bezoeken van een evenement of voor het bezoeken van een bioscoop moet je een QR-code laten zien. Mocht je geen vaccinatiebewijs hebben, volstaat een negatieve test ook.

Wie zich op corona wil laten testen kan nu ook terecht bij de BENU-apotheek aan de Spoorstraat. Voor een deel van Berkelland, Lochem en Oost-Gelre is dit de dichtstbijzijnde locatie om een test te doen. Andere locaties in de buurt zijn Zutphen (22KM), Doetinchem (23KM) of Enschede (25KM).

Booking.com

Het testen voor toegang in Borculo vult een gat in de map als het gaat om vaccinatielocaties. Eerder klaagden veel inwoners uit de regio dat er voor een test flink gereisd moest worden naar omliggende grotere plaatsen. Dit is nu verleden tijd en kunnen bewoners uit Borculo en omliggende plaatsen lokaal terecht voor een coronatest.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com