Home » Borculo » Plannen aanpassingen centrum gepresenteerd
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

15 oktober 2021

Plannen aanpassingen centrum gepresenteerd

Plannen aanpassingen centrum gepresenteerd

BORCULO – De plannen voor de aanpassingen aan het centrum van Borculo zijn afgelopen woensdag gepresenteerd aan het publiek. Op de plek waar over een tijdje een haventje wordt gerealiseerd, konden belangstellenden de ontwerpen inzien.

Het gaat om aanpassingen aan de Veemarkt, waar op de parkeerplaats meer groen komt. Het gebied rondom de kerk gaat ook op de schop. Hier wordt een Horecaplein gerealiseerd. Door het verleggen van een weg komt er meer ruimte voor een gezellig terras. Het derde ontwerp is het gebied van de voormalige HEMA. Hier komt een klein haventje. Ook hier wordt de doorgaande weg aangepast. Cafe/Cafetaria De Hoeksteen zal op de vrijgegeven ruimte een overdekt terras realiseren.

Booking.com

Bekijk de schets onder de foto’s.

Foto’s:

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com