Algemeen
Borculo

20 oktober 2021

Animo voor 60+ voetbal bij v.v. Reünie groeit

Animo voor 60+ voetbal bij v.v. Reünie groeit

BORCULO – Afgelopen zaterdag was de wekelijkse training/wedstrijd van het 60+ voetbal bij v.v. Reünie. De animo voor het 60+ voetbal groeit gestaag door. Trainingen worden  verzorgt door Geri Elschot. Hij houdt ook nauwlettend in de gaten wat de mogelijkheden zijn van het individu en groep. Hij remt ook indien nodig voetballers af. Zo kan een ieder op eigen niveau mee doen.

v.v. Reünie: “We starten met een kop koffie vooraf en gaan daarna gezellig een uurtje voetballen. Op dit moment nemen deel (oud) leden van Reünie, DEO en Haarlo. Zou mooi zijn dat het project dat opgestart is door Sport Federatie Berkelland (SFB) in samenwerking met de Berkellands voetbalclubs ook een vervolg krijgt bij de andere clubs. Voorop staat dat het een gezellig sociaal gebeuren moet zijn  met  een uurtje gezellig voetballen . Na het douchen even napraten voor wie dat wil  onder het genot van een drankje.”

Iedereen kan meedoen vanaf ca. 55+.  Men hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Je bent van harte welkom elke zaterdag van 15.00-16.00 uur bij v.v. Reünie.  De bedoeling is dat er op termijn ook bij andere locaties wordt gevoetbald als daar veel animo voor is.

Meld je aan via 0545-476727 of info@sportfederatieberkelland.nl. Maar mag ook bij je vereniging in de buurt.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook