Algemeen
Borculo

27 oktober 2021

Geri Elschot benoemd tot erelid tijdens ALV Reünie

Geri Elschot benoemd tot erelid tijdens ALV Reünie

BORCULO – Woensdag 13 oktober jongstleden vond de Algemene Ledenvergadering van Reünie plaats. Hoogtepunt van deze vergadering was het benoemen van Geri Elschot tot erelid van Reünie.

Na de opening van de algemene ledenvergadering werd 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan alle overleden leden, ereleden en vrijwilligers.

Vervolgens werd in vlot tempo de agenda afgewerkt. Reünie staat er goed voor! Er is een groei van het aantal senioren en het samengaan van de jeugd met die van EGVV, GSV’63, SP Haarlo en Noordijk in SJO UNO’21 mag succesvol genoemd worden. Ook financieel staat de vereniging – ondanks de coronapandemie – er redelijk goed voor.

Han Mogezomp nam afscheid als bestuurslid van Reünie. Hij vervult inmiddels eenzelfde functie in het bestuur van UNO’21. Het bestuur van Reünie werd uitgebreid met Roy Emsbroek, die de functie van penningmeester gaat bekleden. Daarmee werd afscheid genomen van Gerrit Wansink. Hoewel Gerrit al enige tijd geen deel meer uitmaakte van het bestuur, bleef hij de werkzaamheden van penningmeester voortzetten tot het moment dat eindelijk een opvolger is gevonden.

Op voorstel van het bestuur, stemde de vergadering in met het benoemen van Geri Elschot tot erelid van Reünie. Geri staat bekend als een bevlogen en enthousiaste trainer voor de jongste jeugd. En het is duidelijk zichtbaar op de velden wie training heeft gehad van Geri: die jongens en meisjes beschikken allemaal over een meer dan gemiddelde techniek. Maar Geri had ook andere (oudere) teams onder zijn hoede. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor het 2e elftal van Reünie.
Maar Geri heeft ook UNO’21 JO11-1 onder zijn hoede. Dat team is afgelopen zaterdag glansrijk kampioen geworden van de 1e fase. Na de herfstvakantie promoveert UNO’21 JO11-1 naar de 1e klasse.

Terwijl Geri het bijbehorende speldje kreeg uitgereikt kwamen de broers van Geri binnen om samen met hem dit unieke moment te delen.

Na de rondvraag en afsluiting door de voorzitter werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook