Home » Borculo » Songfestivalmuziek door Excelsior Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

9 november 2021

Songfestivalmuziek door Excelsior Gelselaar

Songfestivalmuziek door Excelsior Gelselaar

GELSELAAR – Muziekvereniging Excelsior Gelselaar verheugt zich er op weer muziek te mogen maken voor publiek. Tijdens het concert op zaterdag 20 november laten het harmonieorkest en de malletband hun publiek het Songfestival door de jaren heen herbeleven.

Een mix van nummers uit zowel de 20e als de 21e eeuw zorgt voor een afwisselende avond vol herkenning voor jong en oud. De muzikanten maken er samen met zanger Freek van Hasz en zangeres Marieke van Weelden een feestje van.

Booking.com

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 20 november om 20.00 uur in Sporthal De Benneker. De entree is gratis. Bij de ingang zal gevraagd worden om de QR-code.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com