Home » Borculo » Songfestivalmuziek door Excelsior Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

9 november 2021

Songfestivalmuziek door Excelsior Gelselaar

Songfestivalmuziek door Excelsior Gelselaar

GELSELAAR – Muziekvereniging Excelsior Gelselaar verheugt zich er op weer muziek te mogen maken voor publiek. Tijdens het concert op zaterdag 20 november laten het harmonieorkest en de malletband hun publiek het Songfestival door de jaren heen herbeleven.

Een mix van nummers uit zowel de 20e als de 21e eeuw zorgt voor een afwisselende avond vol herkenning voor jong en oud. De muzikanten maken er samen met zanger Freek van Hasz en zangeres Marieke van Weelden een feestje van.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 20 november om 20.00 uur in Sporthal De Benneker. De entree is gratis. Bij de ingang zal gevraagd worden om de QR-code.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com