Home » Borculo » Excelsior zoekt boeken en speelgoed voor Kerstmarkt
Algemeen
Gelselaar

9 november 2021

Excelsior zoekt boeken en speelgoed voor Kerstmarkt

Excelsior zoekt boeken en speelgoed voor Kerstmarkt

GELSELAAR – Tijdens het Kerstdorp Gelster organiseert de boekenmarktcommissie van muziekvereniging Excelsior een boeken- en speelgoedmarkt. Mensen die boeken, spelletjes en/of puzzels beschikbaar willen stellen kunnen dit voor 27 november melden via het mailadres boekenmarkt@excelsiorgelselaar.nl of telefonisch bij Gerdie ten Have (06 10672846) of René Pasop (06 10905432). De commissieleden halen de aangemelde spullen dan op zaterdag 4 december op.

Tot en met 2019 hield de boekenmarktcommissie jaarlijks een boeken- en kinderspeelgoedmarkt in juli, tijdens de Ganzenmarkt. Omdat deze markt niet meer wordt georganiseerd heeft de commissie aan Gelselaars Belang gevraagd of ze mocht aansluiten zodra er een evenement in het dorp zou plaatsvinden. De organisatie van Kerstdorp Gelster heeft vervolgens de boekenmarktcommissie gevraagd om op 11 december van 16.00-21.00 uur een boeken- en speelgoedmarkt te houden in de grote zaal (De Delle) van het Dorpshoes.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com