Home » Borculo » Excelsior zoekt boeken en speelgoed voor Kerstmarkt
Algemeen
Gelselaar

9 november 2021

Excelsior zoekt boeken en speelgoed voor Kerstmarkt

Excelsior zoekt boeken en speelgoed voor Kerstmarkt

GELSELAAR – Tijdens het Kerstdorp Gelster organiseert de boekenmarktcommissie van muziekvereniging Excelsior een boeken- en speelgoedmarkt. Mensen die boeken, spelletjes en/of puzzels beschikbaar willen stellen kunnen dit voor 27 november melden via het mailadres boekenmarkt@excelsiorgelselaar.nl of telefonisch bij Gerdie ten Have (06 10672846) of René Pasop (06 10905432). De commissieleden halen de aangemelde spullen dan op zaterdag 4 december op.

Tot en met 2019 hield de boekenmarktcommissie jaarlijks een boeken- en kinderspeelgoedmarkt in juli, tijdens de Ganzenmarkt. Omdat deze markt niet meer wordt georganiseerd heeft de commissie aan Gelselaars Belang gevraagd of ze mocht aansluiten zodra er een evenement in het dorp zou plaatsvinden. De organisatie van Kerstdorp Gelster heeft vervolgens de boekenmarktcommissie gevraagd om op 11 december van 16.00-21.00 uur een boeken- en speelgoedmarkt te houden in de grote zaal (De Delle) van het Dorpshoes.

Booking.com

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com