Home » Borculo » PZF Haarlo groot succes na 2 jaar afwezig
Algemeen
Featured
Haarlo

9 november 2021

PZF Haarlo groot succes na 2 jaar afwezig

PZF Haarlo groot succes na 2 jaar afwezig

HAARLO – Waar een klein dorp groot in kan zijn. Afgelopen weekend was Haarlo in de ban van het PZF weekend. Zaterdag heeft de Snorkel drive in show de boel op stelten gezet en zondag heeft de Berkelkapel het stof uit de instrumenten geblazen na 2 jaar lang geluidsstilte, zij lieten de overweldigende bezoekers alvast warmdraaien voor Boh Foi Toch, die de klanken van de Bühne lieten knallen, met als afsluiting wederom de Snorkel drive in show.

De organisatie wil via deze weg dan ook iedereen bedanken voor het mede mogelijk maken van dit evenement, in het bijzonder alle vrijwilligers die hebben geholpen voor en achter de schermen: “Dat zijn de PZF Helden. Alle bezoekers ook hartelijk dank voor de komst, zonder jullie was dit niet zo’n mooi feest geweest. Op naar PZF 2022!”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com