Home » Borculo » 46e editie in buitengebied Borculo en Geesteren
Algemeen
Borculo
Featured
Geesteren

9 november 2021

46e editie in buitengebied Borculo en Geesteren

46e editie in buitengebied Borculo en Geesteren

BORCULO – Het buitengebied van Borculo en Geesteren is zaterdag 20 november het decor voor de 46e editie van de slipjacht. Verantwoordelijk voor de organisatie is Jachtcomité Borculo-Geesteren  en te gast zijn de leden van de Koninklijke Nederlandse Jacht Vereniging (KNJV) en leden van de Hamelandse ponyclub en – ruiters. 

Op het kerkplein in Geesteren worden de deelnemers om 13:00 uur welkom geheten door een afgevaardigde van de gemeente Berkelland en zal de jacht door de sonneurs van de KNJV worden aangeblazen. De inzet van de eerste run zal zijn op de Boerenesdijk. De tweede run start rond 13:45 uur op erve “Spiekerhorst” aan de Nettelhorsterweg. De jacht zal dan vervolgen richting Landgoed Beekvliet alwaar de derde run wordt ingezet. Deze run gaat via de doorwaadplaats bij de Slinge richting de Lebbenbruggedijk waar bij familie te Velthuis de 3 de kill wordt gehouden. De laatste run eindigt bij de Melktap aan de Nettelhorsterweg waar de honden hun welverdiende prooi krijgen.

Foto: Wybrich Warns

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com