Home » Borculo » Najaarsconcert de Eendracht op 20 november
Algemeen
Haarlo

9 november 2021

Najaarsconcert de Eendracht op 20 november

Najaarsconcert de Eendracht op 20 november

HAARLO – Op zaterdag 20 november staat het najaarsconcert gepland van muziekvereniging de Eendracht. Dit keer staat het volledig in het teken van jubilarissen binnen de vereniging, vandaar de titel ‘Jubilarissenconcert’.

Jubilarissen van vorig jaar en dit jaar hebben zelf een nummer uitgekozen wat gespeeld gaat worden, aangevuld met wat andere werken vormen deze het gevarieerde programma.

Booking.com

De Eendracht kijkt uit naar het concert: “Vorig jaar en dit voorjaar zijn er geen concerten gegeven vanwege corona. We gaan er van uit dat het dit keer wel door kan gaan zodat we ook onze nieuwe dirigent Patrick Dieperink voor kunnen stellen. Vanzelfsprekend houden we ons aan de geldende maatregelen.”

Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 19:30 uur, de toegang is gratis.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com