Home » Borculo » Najaarsconcert de Eendracht op 20 november
Algemeen
Haarlo

9 november 2021

Najaarsconcert de Eendracht op 20 november

Najaarsconcert de Eendracht op 20 november

HAARLO – Op zaterdag 20 november staat het najaarsconcert gepland van muziekvereniging de Eendracht. Dit keer staat het volledig in het teken van jubilarissen binnen de vereniging, vandaar de titel ‘Jubilarissenconcert’.

Jubilarissen van vorig jaar en dit jaar hebben zelf een nummer uitgekozen wat gespeeld gaat worden, aangevuld met wat andere werken vormen deze het gevarieerde programma.

De Eendracht kijkt uit naar het concert: “Vorig jaar en dit voorjaar zijn er geen concerten gegeven vanwege corona. We gaan er van uit dat het dit keer wel door kan gaan zodat we ook onze nieuwe dirigent Patrick Dieperink voor kunnen stellen. Vanzelfsprekend houden we ons aan de geldende maatregelen.”

Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 19:30 uur, de toegang is gratis.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com