Algemeen
Borculo
Featured

10 november 2021

Mustache Fest verplaatst naar 2022

Mustache Fest verplaatst naar 2022

BORCULO – De eerste editie van Mustache Fest gaat dit jaar niet door. Het evenement, dat zou worden gehouden op 13 november, wordt met een jaar verplaatst naar 2022. Dit heeft de organisatie zojuist bekend gemaakt.

“Wat hadden wij er met z’n allen zin in aankomende zaterdag, de eerste editie van het Mustache Fest. Helaas moeten wij mededelen dat het Mustache Fest verplaatst gaat worden naar 22 oktober 2022.” vertelt CreativeMusic productions in een e-mail naar de tickethouders. De organisatie laat weten dat veel kaarthouders het niet verantwoord vinden om te gaan. CreativeMusic productions: “Ook wij vinden het als evenementenorganisatie niet verantwoord om met deze cijfers het Mustache Fest door te laten gaan. Wij willen en kunnen de persconferentie vanwege de opbouw, die vrijdagochtend zou beginnen, niet afwachten en hebben vandaag het besluit genomen tot het verzetten van het evenement.”

De verwachting is dat aankomende vrijdag de maatregelen voor evenementen worden aangescherpt. Dit maakt het voor de organisatie lastig om alles rond te krijgen.

De tickets van de bezoekers zijn volgend jaar geldig of ze kunnen hun geld terugkrijgen. “Hierover wordt binnenkort meer informatie gegeven.” besluit organisator CreativeMusic productions.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook