Home » Borculo » Scholenbadminton toernooi bij BC BABO
Algemeen
Borculo

11 november 2021

Scholenbadminton toernooi bij BC BABO

Scholenbadminton toernooi bij BC BABO

BORCULO – Op zaterdag 27 november 2021 organiseert BC BABO het scholenbadminton toernooi bij sporthal ’t Timpke in Borculo. Het scholentoernooi start om 13.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

Voorafgaand aan het toernooi is er de mogelijkheid om te oefenen op de maandag avonden 15 en of 22 november van 18.15 tot 19.15 uur bij sporthal ’t Timpke in Borculo. Na deze trainingsavonden ben jij klaar om de strijd aan de gaan met de andere scholen. Wil of kun je niet deelnemen aan het toernooi maar lijkt badmintonnen je wel leuk, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Opgeven voor het scholen badminton toernooi kan via www.sjorssportief.nl (zoeken op BC BABO). “We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com