Home » Borculo » Jubileumconcert De Berkelzangers gaat niet door
Algemeen
Borculo

14 november 2021

Jubileumconcert De Berkelzangers gaat niet door

Jubileumconcert De Berkelzangers gaat niet door

BORCULO – Door de nieuwe corona maatregelen is het voor De Berkelzangers niet meer mogelijk om hun jubileumconcert met Boh Foi Toch van a.s. zondag op een verantwoorde manier te organiseren. Dit laat de organisatie weten: “Helaas moeten we het jubileumconcert van 21 november 2021 van de Berkelzangers in samenwerking met Boh Foi Toch doorschuiven naar 2022. Covid19 blijft ons parten spelen. We nemen in deze onze verantwoordelijkheid door het concert uit te stellen.”

Kaarten die werden gekocht kunnen met teruggave van de kosten bij dezelfde adressen worden ingeleverd. Wanneer het concert wel kan worden gegeven is nog onduidelijk, daarvan zal vroegtijdig melding worden gemaakt in het nieuwe jaar.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com