Home » Borculo » Huis van Sint Nicolaas afgelast
Algemeen
Featured

16 november 2021

Huis van Sint Nicolaas afgelast

Huis van Sint Nicolaas afgelast

BORCULO / LAREN – Het Huis van Sint Nicolaas is dit jaar wederom afgelast. Lang leek het erop dat de editie van 2021 door kon gaan, maar de nieuwe coronamaatregelen gooien roet in het eten. De organisatie laat weten teleurgesteld te zijn: “Beste papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Met pijn in ons hart plaatsen wij dit bericht.” beginnen ze het bericht op social media.

De organisatie laat weten gezien de huidige maatregelen geen andere oplossing te zien dan het af te gelasten. Er is gekeken naar een altenatief, maar vanwege de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers is er geen andere optie gevonden.

De reeds gekochte kaartjes kunnen worden geretourneerd. Hierover wordt eind deze week een e-mail verstuurd. “We hadden jullie veel liever een ander, positief, bericht gebracht maar hopen dat jullie het desondanks begrijpen.” besluit de organisatie.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com