Home » Borculo » Gouden medaille voor GV Borchlo team 5
Algemeen
Borculo
Featured

23 november 2021

Gouden medaille voor GV Borchlo team 5

Gouden medaille voor GV Borchlo team 5

BORCULO – De afgelopen weekenden hebben de eerste junioren en senioren teams van GV Borchlo weer mee kunnen doen aan turnwedstrijden. Een jaar lang zijn er geen turnwedstrijden georganiseerd in verband met Corona. Ondanks de Corona is er doorgetraind door onze dames en konden zij goed voorbereid starten aan de wedstrijden.

Afgelopen weekend mocht het eerste team van de middenbouw 9/10/11 jarigen meiden in Doetinchem hun eigen aangeleerde oefeningen en sprongen laten zien. Het team kreeg, met nipte voorsprong op de nummer 2, de gouden medaille omgehangen. Dolgelukkig met het behaalde resultaat zien de meiden nog verbeterpunten voor de volgende teamwedstrijd die in januari ’22 plaats zal vinden.

Booking.com

In de tweede ronde kwam de jeugd aan de beurt. Dit zijn meiden in de leeftijd van 12/13 jaar. Zij wisten met hun team een mooie derde plek te behalen.

Ook de junioren mochten hun turnoefeningen en sprongen laten zien, zij wisten helaas niet in de prijzen te vallen.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com