Home » Borculo » Gouden medaille voor GV Borchlo team 5
Algemeen
Borculo
Featured

23 november 2021

Gouden medaille voor GV Borchlo team 5

Gouden medaille voor GV Borchlo team 5

BORCULO – De afgelopen weekenden hebben de eerste junioren en senioren teams van GV Borchlo weer mee kunnen doen aan turnwedstrijden. Een jaar lang zijn er geen turnwedstrijden georganiseerd in verband met Corona. Ondanks de Corona is er doorgetraind door onze dames en konden zij goed voorbereid starten aan de wedstrijden.

Afgelopen weekend mocht het eerste team van de middenbouw 9/10/11 jarigen meiden in Doetinchem hun eigen aangeleerde oefeningen en sprongen laten zien. Het team kreeg, met nipte voorsprong op de nummer 2, de gouden medaille omgehangen. Dolgelukkig met het behaalde resultaat zien de meiden nog verbeterpunten voor de volgende teamwedstrijd die in januari ’22 plaats zal vinden.

In de tweede ronde kwam de jeugd aan de beurt. Dit zijn meiden in de leeftijd van 12/13 jaar. Zij wisten met hun team een mooie derde plek te behalen.

Ook de junioren mochten hun turnoefeningen en sprongen laten zien, zij wisten helaas niet in de prijzen te vallen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com