Home » Borculo » Pepernotentraining DEO ‘verstoord’ door 4 Pieten
Algemeen
Borculo

30 november 2021

Pepernotentraining DEO ‘verstoord’ door 4 Pieten

Pepernotentraining DEO ‘verstoord’ door 4 Pieten

BORCULO – Wat een verrassing afgelopen zaterdag op sportpark Dijkhoek. Tijdens de pepernotentraining kwamen er ineens 4 Pieten het trainingsveld op gerend die fanatiek meededen met de verschillende oefeningen; maar ze schopten de de boel ook flink in de war!

Het zaklopen, pepernotentikkertje, latje trappen en de cadeautjes estafette gingen niet helemaal meer zoals vooraf bedoeld was. Ondanks de kou bleven de kinderen enthousiast en na het zoeken van de zegelring van Sinterklaas op het veld bleken de cadeautjes in de warme kantine verstopt te liggen. Na binnen gezamenlijk een paar Sinterklaas liedjes te hebben gezongen kregen alle spelers en speelsters een fraaie DEO handdoek met eigen naam erop cadeau mee naar huis !

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com