Algemeen
Berkelland

2 december 2021

Alzheimer Trefpunt Berkelland op 14 december geen doorgang

Alzheimer Trefpunt Berkelland op 14 december geen doorgang

BORCULO – Helaas geeft de ontwikkeling rondom Corona eenieder weer veel zorg. En dat heeft eveneens consequenties voor het Alzheimer Trefpunt Berkelland: “We wilden het niet, maar het Alzheimer Trefpunt op 14 december a.s. kan geen doorgang vinden. Dit spijt ons! Maar we blijven actief, juist omdat het moment van elkaar ontmoeten nu niet kan. We blijven nieuws en andere onderwerpen delen op de websites www.alzheimernederland.nl of www.dementie.nl.”

Ook in deze lastige tijden van afstand willen ze er voor u zijn. Dus moedigt het Trefpunt u echt aan niet te blijven zitten met vragen. De DementieLijn (voorheen AlzheimerTelefoon) biedt zeven dagen per week een luisterend oor en advies bij omgaan met dementie. De DementieLijn is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur. Door een gesprek met één van de vrijwilligers kunt u uw gedachten wellicht weer beter ordenen. De situatie verandert er niet direct door, maar u voelt zich begrepen. En dat geeft moed om door te gaan.

De vrijwilligers van het Alzheimer Trefpunt Berkelland wensen u veel kracht en sterkte toe.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland, bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411 of mail oostgelderland@alzheimervrijwilligers.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook