Algemeen
Featured

6 december 2021

OVM DEO-loop gaat dit jaar door

OVM DEO-loop gaat dit jaar door

BORCULO – De voorbereidingen voor de OVM-DEO loop op zaterdag 18 december door de mooie omgeving van het Galgenveld en Stelkampsveld zijn in volle gang. Dit jaar zal er vanwege het 40 jarige jubileum eenmalig een 40 kilometerloop worden toegevoegd (Woest Trailrun) op GPX.  De OVM-DEO loop is een echte crossloop met een uitdagend en grotendeels onverhard parcours. De routes leiden je slingerend over de bospaden, langs de heidevelden en de nieuw aangelegde natuur in de Dijkhoek. De afstanden zijn dit jaar: 1.5, 4.6, 9.1, 12.7 en 40 kilometer.

De organisatie van de OVM-DEO loop heeft naar aanleiding van de huidige coronamaatregelen gekeken of en hoe de OVM-DEO loop op een veilige manier georganiseerd kan worden.

Het goede nieuws is: hij gaat door!

Wel met een aantal aanpassingen. De aanpassingen zijn besproken met de gemeente en met deze aanpassingen kunnen we een goed en veilige loop organiseren.Mochten de coronamaatregelen nog veranderen, dan zal de organisatie uiteraard kijken wat de gevolgen zijn voor de crossloop.

In een notendop gelden de volgende maatregelen:

– Wil je meelopen op zaterdag 18 december? Dan heb je tot uiterlijk vrijdag 17 december 23.59 om je in te schrijven. In tegenstelling tot andere edities is inschrijving op de dag zelf NIET mogelijk
– Alleen toegang met een geldig coronabewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag)
– Toeschouwers zijn niet toegestaan
– De kantine is gesloten, alles vindt buiten plaats
– Op de accommodatie gelden looproutes
– De verschillende loopafstanden vertrekken op verschillende momenten

Wel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het toilet en de kleedkamers om om te kleden. Toch adviseert de organisatie de deelnemers om thuis om te kleden en na afloop ook thuis te douchen.

De meest actuele informatie is te vinden op de DEO social media (evenement op Facebook) en via de v.v. DEO website, www.vvdeo.nl, waar je je tevens direct kan inschrijven.

“Samen gaan we zorgen voor een fantastisch sportief evenement!” besluit de organisatie.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook