Home » Borculo » Bert van Losser en v.v. Reunie verlengen met seizoen
Algemeen
Borculo

6 december 2021

Bert van Losser en v.v. Reunie verlengen met seizoen

Bert van Losser en v.v. Reunie verlengen met seizoen

BORCULO – Hoewel Bert van Losser pas eind augustus van dit jaar begon als trainer bij Reunie, hadden beide partijen niet veel tijd nodig om aan elkaar te wennen en te besluiten om hun samenwerking voor een langere periode aan te gaan. “Ik stap elke keer met heel veel plezier in de auto om naar Borculo te rijden”, aldus Bert van Losser. “De groep waarmee ik werk is een hele mooie mix van ervaren voetballers en een jonge garde, die allemaal van jongs af aan bij Reünie spelen. Bovendien past de vereniging Reünie heel goed bij mij.”

Bert van Losser tekende de overeenkomst onder toeziend oog van bestuurslid Jeffry Wansink en het kersverse hoofd Voetbaltechnische zaken, Marco Engelberts. Ook zij zijn verheugd met de verlenging. “Bert is een prettig persoon om mee samen te werken. En inderdaad past hij heel goed bij de club.”

Booking.com

Het 1e team van Reünie staat op een 3e plaats in de 4e klasse.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com