Home » Borculo » Bert van Losser en v.v. Reunie verlengen met seizoen
Algemeen
Borculo

6 december 2021

Bert van Losser en v.v. Reunie verlengen met seizoen

Bert van Losser en v.v. Reunie verlengen met seizoen

BORCULO – Hoewel Bert van Losser pas eind augustus van dit jaar begon als trainer bij Reunie, hadden beide partijen niet veel tijd nodig om aan elkaar te wennen en te besluiten om hun samenwerking voor een langere periode aan te gaan. “Ik stap elke keer met heel veel plezier in de auto om naar Borculo te rijden”, aldus Bert van Losser. “De groep waarmee ik werk is een hele mooie mix van ervaren voetballers en een jonge garde, die allemaal van jongs af aan bij Reünie spelen. Bovendien past de vereniging Reünie heel goed bij mij.”

Bert van Losser tekende de overeenkomst onder toeziend oog van bestuurslid Jeffry Wansink en het kersverse hoofd Voetbaltechnische zaken, Marco Engelberts. Ook zij zijn verheugd met de verlenging. “Bert is een prettig persoon om mee samen te werken. En inderdaad past hij heel goed bij de club.”

Het 1e team van Reünie staat op een 3e plaats in de 4e klasse.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com