Home » Borculo » Verlichte Trekker-Kerstroute door Borculo
Algemeen
Borculo

15 december 2021

Verlichte Trekker-Kerstroute door Borculo

Verlichte Trekker-Kerstroute door Borculo

BORCULO – De verlichte Trekker-Kerstroute komt dit jaar naar Borculo. “Net als vorig jaar willen we weer met onze verlichte trekkers een glimlach op de gezichten toveren van u allen. Wij hebben een route gemaakt langs o.a. verpleeg, -en verzorgingshuizen in de omgeving.” vertelt organisator Voll Gass.

Op 22 december begint de route in Barchem. De trekkers vertrekken om 17.45 uur vanaf de Kaleberg. De verwachting is dat de route omstreeks 18.45 uur in Borculo zal zijn. Hier wordt een bezoek gebracht aan Careaz JW Andriessen. “Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat onderstaande tijden exact gehaald kunnen worden.”

De route zal binnenkomen aan de N315 (Ruurloseweg) en gaat via de Burgemeester Bloemersstraat naar de Koppeldijk. Vanuit daar rijden de trekkers de Graaf Wichmanstraat op, vervolgens via de Spoorstraat naar de Needseweg om richting Neede te gaan.

Foto: Facebook

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com