Home » Borculo » Verlichte Trekker-Kerstroute door Borculo
Algemeen
Borculo

15 december 2021

Verlichte Trekker-Kerstroute door Borculo

Verlichte Trekker-Kerstroute door Borculo

BORCULO – De verlichte Trekker-Kerstroute komt dit jaar naar Borculo. “Net als vorig jaar willen we weer met onze verlichte trekkers een glimlach op de gezichten toveren van u allen. Wij hebben een route gemaakt langs o.a. verpleeg, -en verzorgingshuizen in de omgeving.” vertelt organisator Voll Gass.

Op 22 december begint de route in Barchem. De trekkers vertrekken om 17.45 uur vanaf de Kaleberg. De verwachting is dat de route omstreeks 18.45 uur in Borculo zal zijn. Hier wordt een bezoek gebracht aan Careaz JW Andriessen. “Natuurlijk kunnen we niet garanderen dat onderstaande tijden exact gehaald kunnen worden.”

Booking.com

De route zal binnenkomen aan de N315 (Ruurloseweg) en gaat via de Burgemeester Bloemersstraat naar de Koppeldijk. Vanuit daar rijden de trekkers de Graaf Wichmanstraat op, vervolgens via de Spoorstraat naar de Needseweg om richting Neede te gaan.

Foto: Facebook

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com