Algemeen
Borculo

15 december 2021

Extra oud papiercontainer door grote aanloop

Extra oud papiercontainer door grote aanloop

BORCULO – Vanaf het begin van dit kalenderjaar heeft v.v. DEO het inzamelen van het oud papier in de buurtschappen Heure en de Dijkhoek overgenomen van de Diekhookse Klumpkes. Er wordt door vrijwilligers van v.v. DEO één keer per maand papier ingezameld in de bovenstaande buurtschappen. Daarnaast wordt er veel papier gebracht. Regelmatig zit de container (tot over de rand) vol. Daar is vanaf dit weekend een oplossing voor gevonden door permanent een tweede container te plaatsen op de parkeerplaats bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Door deze tweede container wordt het een stuk gemakkelijker om de “oud-papier-stroom’’ bij Kerkemeijer te reguleren. De kans dat inwoners een volle container treffen wordt nu hopelijk een stuk kleiner en rondom is er dan minder zwerfafval.

Vandaar ook de uitnodiging dat er vanaf heden nog meer papier kan worden gebracht aan de linkerzijde van de parkeerplaats. v.v. DEO: “Alvast hartelijk dank daarvoor; de oud papieropbrengsten zijn voor ons van wezenlijk belang.”

In verband met kerstmis wordt het oud papier deze maand op zaterdag 18 december al opgehaald in de Dijkhoek en Heure, in plaats van de gebruikelijke laatste zaterdag van de maand.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook