Home » Borculo » Extra oud papiercontainer door grote aanloop
Algemeen
Borculo

15 december 2021

Extra oud papiercontainer door grote aanloop

Extra oud papiercontainer door grote aanloop

BORCULO – Vanaf het begin van dit kalenderjaar heeft v.v. DEO het inzamelen van het oud papier in de buurtschappen Heure en de Dijkhoek overgenomen van de Diekhookse Klumpkes. Er wordt door vrijwilligers van v.v. DEO één keer per maand papier ingezameld in de bovenstaande buurtschappen. Daarnaast wordt er veel papier gebracht. Regelmatig zit de container (tot over de rand) vol. Daar is vanaf dit weekend een oplossing voor gevonden door permanent een tweede container te plaatsen op de parkeerplaats bij Buitencentrum Kerkemeijer in Borculo. Door deze tweede container wordt het een stuk gemakkelijker om de “oud-papier-stroom’’ bij Kerkemeijer te reguleren. De kans dat inwoners een volle container treffen wordt nu hopelijk een stuk kleiner en rondom is er dan minder zwerfafval.

Vandaar ook de uitnodiging dat er vanaf heden nog meer papier kan worden gebracht aan de linkerzijde van de parkeerplaats. v.v. DEO: “Alvast hartelijk dank daarvoor; de oud papieropbrengsten zijn voor ons van wezenlijk belang.”

In verband met kerstmis wordt het oud papier deze maand op zaterdag 18 december al opgehaald in de Dijkhoek en Heure, in plaats van de gebruikelijke laatste zaterdag van de maand.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com