Algemeen
Berkelland

20 december 2021

Op pad met de Naoberbus

Op pad met de Naoberbus

BORCULO – Het is een hele tijd stil geweest, de Naoberbus en de Vervoersdienst Berkelland (VDB) hebben sinds het voorjaar weinig van zich laten horen anders gezegd, er was weinig te lezen in de lokale pers. “Daarom dit teken van leven.” laat stichting B.O.B. weten.

“De Naoberbus en de VDB hebben nog steeds behoorlijk last van de Coronapandemie. Er wordt duidelijk minder gereisd, maar we rijden nog steeds. Ook onder de huidige maatregelen die het kabinet heeft uitgevaardigd. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM, al onze vrijwilligers zijn zich daarvan ook terdege bewust. Wij blijven positief en hopen dat u dat ook bent.”

De Sint is alweer lang het land uit en het is wachten op de Kerstman. Wilt u graag nog lekker inkopen doen, voor uzelf, uw partner of de kinderen en kleinkinderen en u woont in Berkelland, sinds de zomer rijdt de Naoberbus ook naar Lochem en Groenlo. U kunt natuurlijk ook gewoon bij iemand op bezoek. Als u van de service gebruik wilt maken, wordt dan lid van de Naoberbus. Dat kan via onze website www.naoberbus.nl. Vul daar het inschrijfformulier in en de ledenadministratie neemt contact met u op.

Vanaf 1 juni 2021 is het ook mogelijk om uw strippenkaart in de Naoberbus of in de Naoberauto met uw bankpas en pincode of contactloos af te rekenen.

Als u geen lid wilt worden van de Naoberbus kunt u gebruik maken van de Vervoersdienst Berkelland (VDB) Deze kunt u onder andere ook gebruiken om naar de bestemmingen buiten Berkelland te reizen. Veel mensen uit onze gemeente moeten voor een behandeling naar een ziekenhuis in Enschede, Winterswijk of naar een verder gelegen (academisch) ziekenhuis. De VDB rijdt dus wel naar Nijmegen, Amsterdam of een andere stad met een academisch ziekenhuis. U kunt natuurlijk ook gewoon op familiebezoek in welke plaats dan ook in Nederland. Aanvragen van een rit kan via www.naoberbus.nl. De kosten dient u direct met de chauffeur te verrekenen.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt over de Naoberbus of de Vervoersdienst Berkelland (VDB), bezoek dan de website van de Naoberbus.

“Ondanks herhaalde oproepen heeft zich nog niemand gemeld voor de functie van voorzitter van de stichting Berkelland Oproep Bus. We herhalen hierbij dan ook nogmaals een dringende oproep aan diegenen die wel wat zien in een mooie en uitdagende vrijwilligers job. Om aan alle vervoersaanvragen te kunnen voldoen hebben we vanaf de zomer ook meer chauffeurs nodig. Vindt u het leuk om een ander een plezier te doen en betekent een glimlach van een passagier voor u ook een beloning, meldt u dan aan. Onze vrijwillige chauffeurs vormen een gezellige hechte club.”

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook