Home » Borculo » Drie voertuigen handhaving Berkelland vernield
Algemeen
Berkelland
Featured

9 januari 2022

Drie voertuigen handhaving Berkelland vernield

Drie voertuigen handhaving Berkelland vernield

BORCULO – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een vernieling plaatsgevonden in Borculo. Vandalen hebben drie voertuigen van de handhaving vernield, die geparkeerd stonden bij het gemeentehuis.

De vernielingen werden zondagochtend ontdekt. Onder andere de ruiten zijn ingegooid en de voertuigen zitten vol krassen. Ze zijn naar een garage gebracht.

Burgemeester Joost van Oostrum reageert geschokt en maakt zich grote zorgen. In gesprek met Tubantia reageert hij: “Wij realiseren ons dat er veel spanning is in de samenleving op dit moment, maar van dit gedrag zijn wij erg geschrokken. We hebben aangifte gedaan en wachten het onderzoek van de politie verder af.”

Foto: Stock

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com