Home » Borculo » Drie voertuigen handhaving Berkelland vernield
Algemeen
Berkelland
Featured

9 januari 2022

Drie voertuigen handhaving Berkelland vernield

Drie voertuigen handhaving Berkelland vernield

BORCULO – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er een vernieling plaatsgevonden in Borculo. Vandalen hebben drie voertuigen van de handhaving vernield, die geparkeerd stonden bij het gemeentehuis.

De vernielingen werden zondagochtend ontdekt. Onder andere de ruiten zijn ingegooid en de voertuigen zitten vol krassen. Ze zijn naar een garage gebracht.

Booking.com

Burgemeester Joost van Oostrum reageert geschokt en maakt zich grote zorgen. In gesprek met Tubantia reageert hij: “Wij realiseren ons dat er veel spanning is in de samenleving op dit moment, maar van dit gedrag zijn wij erg geschrokken. We hebben aangifte gedaan en wachten het onderzoek van de politie verder af.”

Foto: Stock

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com