Home » Borculo » Veel oefenen op techniek bij eerste DEO winterclinic van 2022
Algemeen
Borculo

11 januari 2022

Veel oefenen op techniek bij eerste DEO winterclinic van 2022

Veel oefenen op techniek bij eerste DEO winterclinic van 2022

BORCULO – Onder leiding van Sander Siebelink en Marcel Platje met hulp van trainers en leiders begon de jongste jeugd afgelopen zaterdag aan de eerste voetbalclinic in 2022.

Zonsopgang over het voetbalveld met bevroren dauw op het gras tijdens deze heerlijke eerste DEO voetbalochtend van het nieuwe jaar.

Booking.com

Dribbelen, kappen, passen, kaatsen en afronden op de goal. Alle facetten van techniek kwamen voorbij. Met een positiespel en een afsluitende partij was deze clinic weer veel te snel voorbij. Wat hadden ze een plezier, goed te zien aan al die stralende koppies! Volgende week zaterdag de volgende clinic en ook begint de jeugd dan doordeweeks weer met de reguliere trainingen, mits de weersomstandigheden dit toelaten.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com