Home » Borculo » Veel oefenen op techniek bij eerste DEO winterclinic van 2022
Algemeen
Borculo

11 januari 2022

Veel oefenen op techniek bij eerste DEO winterclinic van 2022

Veel oefenen op techniek bij eerste DEO winterclinic van 2022

BORCULO – Onder leiding van Sander Siebelink en Marcel Platje met hulp van trainers en leiders begon de jongste jeugd afgelopen zaterdag aan de eerste voetbalclinic in 2022.

Zonsopgang over het voetbalveld met bevroren dauw op het gras tijdens deze heerlijke eerste DEO voetbalochtend van het nieuwe jaar.

Dribbelen, kappen, passen, kaatsen en afronden op de goal. Alle facetten van techniek kwamen voorbij. Met een positiespel en een afsluitende partij was deze clinic weer veel te snel voorbij. Wat hadden ze een plezier, goed te zien aan al die stralende koppies! Volgende week zaterdag de volgende clinic en ook begint de jeugd dan doordeweeks weer met de reguliere trainingen, mits de weersomstandigheden dit toelaten.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com