Algemeen
Borculo

30 december 2021

K.V. Olympia verplaatst viering 100e verjaardag

K.V. Olympia verplaatst viering 100e verjaardag

BORCULO – Vanwege de verdere aanscherping van de Covid-19 maatregelen is korfbalvereniging Olympia ’22 genoodzaakt om haar 100e verjaardag op 22 januari 2022 te verplaatsen.

De nieuwe datum is zaterdag 21 mei 2022. De locatie waar de receptie/reünie en aansluitende feestavond wordt gehouden blijft onveranderd, namelijk het Muziekcentrum in Borculo.

“We vinden het natuurlijk erg jammer dat we het niet op de oprichtingsdatum kunnen organiseren. Onze leden en oud-leden die zich al zijn inmiddels op de hoogte van dit besluit”.

De ruim 200 mensen die zich al hebben aangemeld hoeven dit niet opnieuw te doen. De aanmeldingen worden meegenomen naar de nieuwe datum.

“Erg blij zijn we met deze vele aanmeldingen, maar we begrijpen ook dat velen de situatie omtrent Covid-19 wilden afwachten. Wij hopen dat de situatie straks op 21 mei voor ons allen zodanig is dat het organiseren van grootschalige evenementen mogelijk zal zijn”.

Op zaterdagmiddag 22 januari zal voor de leden een activiteit georganiseerd worden zodat de oprichtingsdatum toch op een feestelijke wijze gevierd wordt.

Leden en oud-leden van korfbalvereniging Olympia ’22 kunnen zich aanmelden via de website www.kvolympia22.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook