Home » Borculo » DEO bestuur huldigt jubilarissen aan de voordeur
Algemeen
Borculo

11 januari 2022

DEO bestuur huldigt jubilarissen aan de voordeur

DEO bestuur huldigt jubilarissen aan de voordeur

BORCULO – Normaal gesproken zou vandaag bij DEO de nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Helaas gooit corona ook hier roet in het eten dus kon dit niet doorgaan.

Traditioneel worden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de DEO jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd. Het bestuur vond dat hier niet zomaar aan voorbij gegaan kon worden en heeft deze middag alle jubilarissen van 2021 bezocht om ze de plaquette met bijbehorende cadeaubon te overhandigen. Voor Tonny Fleissner, die vorig jaar is overleden en toen 50 jaar lid was van DEO, heeft zijn vrouw Rianne het herdenkingscadeau in ontvangst genomen. De DEO jubilarissen van 2021 zijn: 60 jaar lid: Jan Mesland 50 jaar lid: Tonny Fleissner †, Martijn Spliethof, Marco Janssen 40 jaar lid: Pedro te Boome, Emiel Dute, Fulco Hilligers, Martijn Hilligers, Jeroen Franck 25 jaar lid: Bert Ribbers, Karien Ebbers, Remco Goossens, Wouter van Helden, Brian Grieving, A. van Zwieten.

Booking.com

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com