Home » Borculo » Music Show Scotland in Ahoy opnieuw verplaatst vanwege coronabeleid
Algemeen
Borculo

17 januari 2022

Music Show Scotland in Ahoy opnieuw verplaatst vanwege coronabeleid

Music Show Scotland in Ahoy opnieuw verplaatst vanwege coronabeleid

BORCULO – Terwijl Nederland langzaam uit de lockdown gaat zit de organisatie van Music Show Scotland nog altijd met de handen in het haar. Het concert in Ahoy op 23 april a.s. moet vanwege het ontbreken van duidelijkheid en perspectief alweer uitgesteld worden. Wellicht is er voor de horeca en de culturele sector binnenkort wel groen licht maar de evenementensector wordt in de persconferentie niet of nauwelijks genoemd.

“Men vergeet dat de voorbereiding veel tijd kost. We moeten nú weten of het in april door kan gaan”, aldus Hans Beerten, organisator van de Music Show Scotland. “Wij begrijpen dat er maatregelen getroffen moeten worden in verband met de pandemie maar het is erg zuur dat we het concert nu voor de vierde keer moeten verplaatsen. We hebben dit jaar nog vier concerten in Duitsland. In Mannheim, München, Berlijn en in Oberhausen. Deze gaan wél door omdat in Duitsland ander beleid gevoerd wordt.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com