Algemeen
Borculo

21 januari 2022

Spectaculaire survivalclinic Beltrum jeugdleden UNO’21

Spectaculaire survivalclinic Beltrum jeugdleden UNO’21

BORCULO / BELTRUM – Zaterdag 15 januari was de allereerste activiteit van 2022 voor de jeugdleden van UNO’21. Op deze toch wel koude zaterdagochtend starten de eerste groepen van de JO11 t/m JO13 aan een survivalclinic in Beltrum.

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

De kinderen werden ontvangen door enthousiaste begeleiders van de Survivalrun Beltrum, die hun de fijne kneepjes van de sport gaan leren. Na een goede warming-up, moesten de kinderen vele uitdagende hindernissen trotseren. De aangeleerde technieken, zoals de apenhang en de voetklem werden heel goed door de jongens en meisjes toegepast . Samen als team hebben ze alle obstakels genomen. Niet alleen de kinderen waren fanatiek, ook de trainers/leiders hadden hun sportkleding aangetrokken en deden uitstekend hun best. Aan het eind werd er nog een klein wedstrijdje gespeeld.

De tweede helft van de ochtend mochten de de junioren van UNO’21 laten zien wat ze in hun mars hadden. Ook voor deze groep was niets te gek, de technieken werden al iets moeilijker en natuurlijk nog uitdagender gemaakt. Daar sloegen zij zich prima doorheen, al was er bij sommige toch even een pijn momentje. Ook hier werd aan het eind nog een klein wedstrijdje gehouden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook