Home » Algemeen » GroenLinks Berkelland zoekt kandidaten voor  het ‘Groene Lintje’
Algemeen
Berkelland

25 januari 2022

GroenLinks Berkelland zoekt kandidaten voor  het ‘Groene Lintje’

GroenLinks Berkelland zoekt kandidaten voor  het ‘Groene Lintje’

BORCULO – GroenLinks Berkelland wil met het uitreiken van een Groen Lintje organisaties of mensen die zich sterk hebben gemaakt voor duurzame initiatieven eren en hun inzet onder de aandacht van de inwoners van Berkelland brengen.


 • Ken je iemand of een organisatie, die actief is op het gebied van duurzaamheid? Iemand die een blijk van waardering kan gebruiken? Iemand die anderen enthousiast heeft gemaakt? Iemand die tegen de stroom in roeit?
 • In aanmerking komen ook mensen die hun tuin hebben vergroend door er tegels of bestrating uit te halen.
 • Ken je iemand? Nomineer diegene dan! Schrijf een korte motivatie waarom je die persoon of organisatie wilt nomineren en stuur die vóór 15 februari 2022  op naar Jan Lenselink:  j.lensenlink@gemeenteberkelland.nl.

De lijst met mogelijkheden is eindeloos. Wel heeft GroenLinks Berkelland een paar criteria. Zo moet de organisatie of persoon in Berkelland wonen of actief zijn en moet de genomineerde bijdragen aan een betere milieu, een groenere wereld of een duurzamer toekomst.

De Kruidenhof in Mallum heeft in 2020 het lintje gekregen. De uitreiking voor dit jaar is in maart 2022.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com