Home » Algemeen » Open Atelierroute Berkelland in juni
Algemeen
Berkelland

7 februari 2022

Open Atelierroute Berkelland in juni

Open Atelierroute Berkelland in juni

BERKELLAND – Het Berkellandse Kunstevenement van Kunstkring Ruurlo: de Open Atelierroute Berkelland gaat in juni van start.  De route loopt door heel Berkelland van Ruurlo tot Rekken. De route is een samensmelting van kunst bij de kunstenaars thuis.

Dit jaar wordt het voor de derde maal georganiseerd. Dus een terugkerend evenement dat wordt gehouden in het Pinksterweekend. De ateliers van de deelnemende kunstenaars zijn twee dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De brochures met alle gegevens van kunstenaars en Kunstwerken zijn verkrijgbaar bij het Startpunt Kulturhus Ruurlo en info@onlinealle vvv’s van Berkelland en met Pinksteren bij de deelnemende kunstenaars. Meer informatie is te vinden op de website van Kunstkring Ruurlo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com