Home » Algemeen » Have a Nice Day Festival op 6 augustus
Algemeen
Borculo
Featured

14 februari 2022

Have a Nice Day Festival op 6 augustus

Have a Nice Day Festival op 6 augustus

BORCULO – Vandaag zijn de tickets in de verkoop gegaan voor het Have a Nice Day Festival. Het festival, wat wordt georganiseerd in het Openlucht Theater in ’t Galgenveld, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 6 augustus.

“Al twee jaar niet gedanst, gekust en gesjant, dit jaar gaan we het allemaal weer doen!” laat de organisatie weten. “We gaan uit van een liefdevol jaar waarin we elkaar treffen op 6 augustus in het mooie Borculo!”. Het Have a Nice Day Festival begint om 13.00 uur en zal duren tot 01.00 uur in de nacht. Of het festival definitief door kan gaan, ligt aan de eventuele coronamaatregelen die dan van kracht zijn.

Bewaarde tickets en bustickets zijn ook dit jaar gewoon geldig. Tickets zijn te koop VIA.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com