Algemeen
Haarlo

16 februari 2022

Vaccinatiemogelijkheid bij HRC Prinsen in Haarlo

Vaccinatiemogelijkheid bij HRC Prinsen in Haarlo

HAARLO – GGD Noord- en Oost-Gelderland is van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 februari aanwezig bij HCR Prinsen in Haarlo voor iedereen die zich wil laten vaccineren of om vrijblijvend vragen te stellen over het coronavirus en de coronavaccinatie. Je kan er terecht zonder eerst een afspraak te maken.

De GGD komt tijdelijk bij jou in de buurt. Dat maakt het voor jou extra makkelijk om langs te komen. Of het nou om de eerste prik of de booster gaat, we bieden iedereen in de gemeente Berkelland aan om langs te komen! Vaccineren is niet verplicht. Je kiest zelf of je een prik wil of niet. Je goed informeren helpt bij het maken van een keuze. Medewerkers van de GGD Noord- en Oost-Gelderland beantwoorden je vragen, zodat je een keus kan maken op basis van goede, open en eerlijke informatie.

De tijdelijke locatie bij HCR Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo is van donderdag 24 februari tot en met zaterdag 26 februari geopend van 11.00 tot 19.30 uur. Je kan binnenlopen zonder afspraak voor de eerste of tweede vaccinatie. De boostervaccinatie is alleen voor iedereen van 18 jaar of ouder. Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar moet wel eerst een afspraak gemaakt worden door te bellen naar het landelijke afsprakennummer 0800-7070. Meer informatie: www.ggdnog.nl/corona.

Lukt het niet om tijdens de openingstijden met eigen vervoer naar Haarlo te reizen dan kunnen inwoners van Berkelland gratis gebruik maken van de Vlearmoesbus. Bel voor een afspraak 06-57326873.

Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 april is er nogmaals een tijdelijke locatie ingericht bij Prinsen in Haarlo om je te laten informeren of te vaccineren.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook