Home » Borculo » Stormen op komst, snelheden tot 100 km/u
Algemeen
Borculo
Featured

16 februari 2022

Stormen op komst, snelheden tot 100 km/u

Stormen op komst, snelheden tot 100 km/u

BORCULO – De afgelopen dagen waait er al een harde wind, maar vergeleken met de aankomende dagen is het stilte voor de storm. Vanwege de verwachte harde wind heeft het KNMI code geel afgegeven voor het hele land.

Niet één, maar twee stormen zullen de aankomende dagen voor onstuimig weer zorgen. De stormen hebben de namen Dudley en Eunice en zijn de opvolgers van storm Corrie in het alfabet. Vanaf woensdagavond wordt er veel wind en regen verwacht. De stormen hebben windsnelheden tot 100 kilometer per uur, tot diep in het binnenland.

Ook onze regio moet zich opmaken voor een harde windkracht. Vanaf vrijdag trekt Eunice over het land. Hoeveel wind Eunice zal opleveren is nog niet helemaal bekend, maar volgens sommige weersites zal deze storm voor nog meer wind kunnen zorgen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com