Algemeen
Borculo

17 februari 2022

Ram de Vlam naar Brandweermuseum Borculo

Ram de Vlam naar Brandweermuseum Borculo

BORCULO – Smokey de brandweerhond komt dit jaar niet naar het museum, maar zijn huiskamer wel! In deze kamer gebeurt van alles, zoveel dat zélfs Smokey het niet meer weet! Help Smokey, door samen met je moeder, vader, opa of oma allerlei vragen te beantwoorden.

Voor Veiligheidsregio Noord Holland ontwierp en bouwde FireWare de marktwagen ‘Ram de Vlam’. De marktwagen is ingericht als huiskamer van Smokey, de rookmelder. In de huiskamer hangt een televisie waar een animatie op te zien is van hond Smokey.

Er gebeuren allerlei ongevallen. De droger vliegt in brand en er ontstaat een vlam in de pan. Synchroon met de animatie gebeuren de ongevallen echt in de huiskamer. In de animatie is een quiz verwerkt waaraan het publiek kan deelnemen. Stemmen gebeurt door het juiste antwoord op brandmelder te kiezen die zijn ingebouwd in de klep van de marktwagen. Voor alle vaders, moeders, opa’s en oma’s kom samen met uw (klein)kinderen en speel de kwis. Wordt u bewust voor wat de gevolgen zijn van brand.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook