Home » Algemeen » Gratis koffie voor vrijwilligers HelemaalGroen bij Brasserie de Bakkerieje
Algemeen
Borculo

28 februari 2022

Gratis koffie voor vrijwilligers HelemaalGroen bij Brasserie de Bakkerieje

Gratis koffie voor vrijwilligers HelemaalGroen bij Brasserie de Bakkerieje

BORCULO – Hoge nood? Britt en Brian Grieving van Brasserie De Bakkerieje in Borculo bieden spontaan hun sanitaire voorzieningen plus een gratis kop koffie, aan elke vrijwilliger van HelemaalGroen die langs komt.

Kom je als groep, dan mogen ze namens de Borculose Ondernemers Vereniging ook een gebakje presenteren. Britt en Brian, en alle andere ondernemers in Borculo waarderen enorm de inzet van deze vrijwilligers die zich inzetten voor een schone omgeving. ‘Voor wat hoort wat’, is hun principe.

HelemaalGroen is blij met het aanbod van de Bakkerieje: “Wij zijn er erg blij. Hopelijk volgen nog meer ondernemers in Berkelland.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com