Home » Algemeen » Openluchtspel ‘Strijd voor Vrijheid’
Algemeen
Borculo
Featured

3 maart 2022

Openluchtspel ‘Strijd voor Vrijheid’

Openluchtspel ‘Strijd voor Vrijheid’

BORCULO – Het laatste Openluchtspel dateert al van 2019 en eindelijk zijn de tekenen gunstig. Na een aantal jaren zonder Openluchtspel wordt er dit jaar het stuk gespeeld met de naam ‘Strijd voor Vrijheid’, een verhaal over twee boerengezinnen tijdens de 2e Wereldoorlog. De regie is in handen van Gerrit Kers.

De datums kunt u alvast in uw agenda noteren, dit zijn 15, 16, 20, 22 en 23 juli 2022. De organisatie heeft er zin in: “We kunnen niet wachten u te zien op ons mooie openluchttheater ‘t Galgenveld. We hebben er allemaal ongelofelijk veel zin aan.”

Foto: Openluchtspel 2019

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com