Home » Algemeen » Concert met jubilarissen Excelsior Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

12 maart 2022

Concert met jubilarissen Excelsior Gelselaar

Concert met jubilarissen Excelsior Gelselaar

GELSELAAR –Zaterdagavond 19 maart is het eindelijk zover: muziekvereniging Excelsior Gelselaar mag weer voor een volle zaal spelen! Ook worden die avond vier jubilarissen gehuldigd. Jan Stoltenberg, Dinie de Vries-Stoltenberg, René Ooijman en Erika Wannink zijn respectievelijk 65, 50, 40 en 25 jaar lid van de vereniging.

Door het leerlingenorkest, het harmonieorkest en de malletband wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht, bestaande uit stukken die de leden de afgelopen twee jaar hebben ingestudeerd, maar net niet konden uitvoeren omdat telkens vlak voor een concert de maatregelen werden aangescherpt. Iedereen is van harte welkom op deze avond die begint om 19.30 uur. De entree is € 2,50.

Het volgende concert van Excelsior is op 21 mei. Dan zullen veel grote successen uit de geschiedenis van het Eurovisie Songfestival gespeeld worden. Voor die gelegenheid wordt de vereniging aangevuld met een combo en zang.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com