Algemeen
Borculo
Featured

4 maart 2022

Paasvuur Borculo gaat na twee jaar weer door

Paasvuur Borculo gaat na twee jaar weer door

BORCULO – Het voorjaar is begonnen en zo ook de paasvuurbouwers van de ‘Stichting Paasvuurbouwers Dijkhoek’!
Na twee verloren corona jaren, zijn ze weer gestart met de bouw van een paasvuur in de Dijkhoek en hebben ze er weer zin in om er een gezellig weekend van te maken samen met Kerkemeijer.

Paasvuur

Vanaf nu is het mogelijk elke zaterdag tussen 10:00 en 16:00 en op de woensdagavond tussen 19:00 en 21:00 hout aan te leveren op het terrein achter zaal Kerkemeijer. Op andere dagen is dit niet mogelijk en uitsluitend snoeihout en dennen zonder wortels worden geaccepteerd. Een vrijwillige bijdrage ter dekking van de kosten wordt op prijs gesteld.

Het paasvuur zal zondag 17 april (1e paasdag) om 20.45 uur worden ontstoken. Alle belangstellenden zijn welkom om het vuur te komen bekijken. De toegang naar het paasvuur is gratis.  

Feestprogramma

Net als voorgaande edities is er ook ruim aandacht besteed aan een mooi muzikaal programma voor jong en oud. Op zaterdag 16 april speelt Hike in ge grote zaal en zondag 17 april is er een nog ruimer programma: In de grote zaal speelt Lead, in de Schure DJ Lars en in de feesttent buiten DJ Doubble B. Deze avond zal ouderwets vroeg beginnen om 21:00 dus wees op tijd.

Foto: Collin Ernst uit Archief

Advertentie:

Booking.com

Lees ook