Algemeen

24 maart 2022

Exclusieve tijdloze sieraden in Borculo

Exclusieve tijdloze sieraden in Borculo

BORCULO – Manon ter Hogt goudsmid en ontwerpster verruilt tuin atelier voor winkel/atelier. Tot voor kort werkte ze nog vanuit haar atelier in de tuin, sinds januari heeft ze een winkel met open atelier aan de spoorstraat 16 a in Borculo. In September van dit jaar is het alweer 12 jaar geleden dat ze afstudeerde als goudsmid aan de vakschool in Schoonhoven. Daarna heeft ze een aantal jaren in loondienst gewerkt, om de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Tijdens de jaren in loondienst is ze al begonnen met het opzetten van haar eigen sieraden collecties. Inmiddels heeft ze 5 unieke collecties ontworpen.

“Het voelde meteen goed toen ik ging kijken aan de spoorstraat. Goudsmeden is een oude ambacht en ik vind het belangrijk dat dat terug komt in mijn winkel. Een groot deel van mijn gereedschap staat daarom ook gewoon in het zicht.”

Sieraden zijn een emotie

Een sieraad krijg je cadeau van een geliefde of dierbare tijdens een emotionele gebeurtenis , en worden vaak weer generaties lang doorgegeven. Denk aan trouwringen, geboortesieraden en rouwsieraden. Een sieraad kan nog zo mooi, uniek en waardevol zijn. Een ontwerp is pas echt mooi wanneer er emoties aan verbonden zijn.

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

“Tijdens het ontwerpen laat ik al mijn creativiteit de vrije loop. De natuur en Art Deco zijn mijn grootste inspiratie bronnen. Voor mij is het erg belangrijk dat elk stukje van het ontwerp klopt zodat het ontwerp één geheel vormt”

Bij Manon kun je terecht voor trouwringen, verlovingsringen of rouwsieraden. En natuurlijk ook voor een mooi en tijdloos sieraad om jezelf een geliefde of familielid cadeau te geven. Ook is het mogelijk om van oude sieraden een nieuw sieraad te laten maken. “Naast mijn eigen ontwerpen werk ik ook in opdracht. Voor mij is het dan de kunst om mee te voelen met de klant en zo een passend sieraad te maken.” Kijk voor meer informatie op www.manonterhogt.nl.

Spoorstraat 16 a
7271 CB Borculo
0612210132
info@manonterhogt.com

Openingstijden:
Woensdag 9:30 – 17:00
Vrijdag 9:30 – 13:30

Geopend op afspraak:
Dinsdag, donderdag en zaterdag van 9:30 – 17:00 uur.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook