Home » Algemeen » De Eendracht viert 100-jarig jubileum met Voorjaarsconcert
Algemeen
Haarlo

24 maart 2022

De Eendracht viert 100-jarig jubileum met Voorjaarsconcert

De Eendracht viert 100-jarig jubileum met Voorjaarsconcert

HAARLO – Zaterdag 2 april geeft muziekvereniging de Eendracht uit Haarlo het eerste concert in dit jubileumjaar. De vereniging bestaat namelijk dit jaar 100 JAAR en daarom is er een programma opgezet wat door 100 jaar muziek doet reizen. Een concert met afwisselende stijlen met voor elk wat wils.

Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo (ook al 100 jaar de thuishaven) en begint om 19:30 uur, de toegang is gratis. De Eendracht hoopt u te mogen begroeten op deze mooie muziekavond en zodat ze ook de nieuwe dirigent Patrick Dieperink voor kunnen stellen aan het publiek.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com