Home » Algemeen » Bidden voor vrede en verzoening in Borculo
Algemeen
Borculo

16 maart 2022

Bidden voor vrede en verzoening in Borculo

Bidden voor vrede en verzoening in Borculo

BORCULO – Naast het opvangen van een 30-tal Oekraïense vluchtelingen in een van haar kerken zal de Protestantse gemeente De Wijngaard de komende woensdagen gebedsbijeenkomsten organiseren in de Joriskerk. Dit gelet op de toestand in de wereld, die velen onzeker en angstig maakt. Dan is het goed om samen te komen om de stilte te zoeken, te bidden en te zingen.

Centraal staan gebeden voor vrede en verzoening. Belangstellenden kunnen hierbij aansluiten. Vanaf 19.15 uur kunt u binnen lopen en een kaarsje aansteken. Tot half 8 zijn we stil en dan is er een liturgisch moment van lied, lezing en gebed.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com