Home » Borculo » Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi groep 3 & 4 bij v.v. DEO
Algemeen
Borculo

24 maart 2022

Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi groep 3 & 4 bij v.v. DEO

Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi groep 3 & 4 bij v.v. DEO

DIJKHOEK / BORCULO – Op woensdagmiddag 6 april aanstaande organiseert voetbalvereniging DEO, evenals voorgaande jaren, het Jan-Willem Schepers schoolvoetbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisscholen in Borculo, Geesteren, Gelselaar en Haarlo.
Aan dit voetbaltoernooi, dat gehouden wordt op het sportcomplex van v.v. DEO, doen ook dit jaar weer veel jongens en meisjes mee; wel geteld 14 teams van 8 basisscholen met in totaal zo’n 100 kinderen!


Alle basisscholen uit de genoemde plaatsen hebben hun deelname toegezegd. Er wordt gespeeld in zestallen op een kwart voetbalveld. Het toernooi begint woensdagmiddag om 14.30 uur. Het belooft een hele mooie en gezellige voetbalmiddag te worden, waarbij uiteraard ook wordt gedacht aan de bezoekende ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en klasgenoten. Zo zal er een springkussen aanwezig zijn en is er de mogelijkheid tot gezicht schminken.

v.v. DEO hoopt u woensdagmiddag 6 april op Sportpark Dijkhoek aan de Platvoetsdijk 8 in Borculo te mogen begroeten!

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com