Home » Algemeen » Septemberfeest Borculo dit jaar zonder allegorische optocht
Algemeen
Borculo
Featured

26 maart 2022

Septemberfeest Borculo dit jaar zonder allegorische optocht

Septemberfeest Borculo dit jaar zonder allegorische optocht

BORCULO – Het Septemberfeest Borculo zal dit jaar worden gevierd zonder allegorische optocht. Dit heeft de organisatie vanavond bekend gemaakt. De reden is de tegenvallende kwaliteit van de afgelopen editie, die voor de corona jaren werd gehouden.

Doordat er dit jaar een relatief korte voorbereidingsperiode is, is er niet voldoende tijd om een kwaliteit goede optocht neer te zetten, verwacht de organisatie. Dit heeft het Septemberfeest doen besluiten de optocht dit jaar niet door te laten gaan. De organisatie: “Het laatste jaar dat de optocht door is gegaan was de kwaliteit van de optocht niet zo best, dat viel tegen en leverde ook vele negatieve reacties op.”

De tent en de lichtroute gaat dit jaar gewoon door. “We verwachten dat er voor de buurten nog voldoende tijd is om de voorbereidingen te treffen.” besluit de organisatie.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com