Algemeen
Borculo

5 april 2022

DEO eieractie een week voor Pasen

DEO eieractie een week voor Pasen

BORCULO – Het Paasweekend staat alweer bijna voor de deur, dus dat betekent dat voetbalvereniging DEO zich weer opmaakt voor haar jaarlijkse eieractie. Op vrijdag 8 april en zaterdag 9 april (het weekend voor Pasen) zullen de jeugdleden van de vereniging weer langs de deuren gaan met kakelverse scharreleieren.

De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan de DEO jeugdafdeling. Zo worden vanuit de opbrengsten onder meer voetbalkampen en andere activiteiten bekostigd. Ook wordt de opbrengst aangewend voor nieuwe materialen, zoals voetbaldoeltjes, ballen en hesjes. De vereniging hoopt dan ook dat Borculo en omstreken weer massaal ‘Diekhookse’eitjes inslaat, die dan met Pasen goed van pas komen!

Mensen die geen contant geld in huis hebben kunnen dit jaar ook met de mobiele telefoon een QR code scannen, zodat de betaling direct online wordt geregeld.

Ook is er de mogelijkheid om vrijdagavond 8 april of zaterdag 9 april in de kantine je doosje(s) eieren aan te schaffen. Meer informatie over o.a. het wijkenschema, de prijzen en de verwachte tijden vind je op de website van DEO, www.vvdeo.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook