Home » Algemeen » Voorjaarsconcert langs muzikale grootheden
Algemeen
Borculo

12 april 2022

Voorjaarsconcert langs muzikale grootheden

Voorjaarsconcert langs muzikale grootheden

BORCULO – Muziekvereniging Volharding is blij om weer samen muziek te mogen maken, en houdt in april weer haar voorjaarsconcert. Dit jaar neemt de vereniging u mee langs verschillende muzikale grootheden. Denk hierbij aan de succesvolle componist John Williams en aan de legendarische muziek van Toto en Simon & Garfunkel.

Naast het leerlingenorkest en het harmonie-orkest kunt u uiteraard ook weer luisteren naar onze slagwerkgroep. Helaas afwezig dit jaar is de twirlgroep, zij nemen deze dag deel aan een twirlwedstrijd waar zij weer mooie resultaten hopen te behalen. De vereniging wenst de twirlsters dan ook veel succes en plezier.

Het voorjaarsconcert vindt plaats op zaterdag 23 april om 19:30 uur in Muziekcentrum Volharding Borculo. De zaal is open om 19:00 uur en de toegang is gratis. Na afloop van het concert is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com