Home » Algemeen » Trainersduo Kuilman en Somhorst stopt bij Schuurman BZC 
Algemeen
Borculo

21 april 2022

Trainersduo Kuilman en Somhorst stopt bij Schuurman BZC 

Trainersduo Kuilman en Somhorst stopt bij Schuurman BZC 

BORCULO – Na het vrijwillige vertrek van Heren 1 uit de eredivisie waterpolo hebben Jeroen Kuilman en Rondal Somhorst aangegeven te stoppen bij het eerste herenteam van Schuurman BZC. 

Jeroen en Rondal hebben zich ingespannen voor het behoud in de eredivisie. Het bestuur heeft grote waardering en respect voor hun enthousiasme en inzet het afgelopen seizoen, en heeft begrip voor hun besluit. “Al met al was het een tropenjaar voor hun beiden en komt met hun besluit een einde aan een roerig seizoen. Wij zullen ons nu gaan richten op het vinden van een nieuwe hoofdtrainer/trainer en zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen”, aldus voorzitter Ronnie Overgoor. 

In de komende periode zal er meer duidelijkheid komen rondom de invulling van het seizoen 2022/2023.  

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com